English | Home
Kontrolling, kockázat- és követeléskezelési szolgáltatások Európa-szerte
Cégünk
Irányelvünk

Az AVS-Csoport munkatársai egyre több intervenciót végeznek sikerrel Európában.
Elsősorban az Ön pénzéről van szó

Sikerünk titka

A magas sikerarány igazolja a munkamódszereinket.
Maximális hatékonyság

Fejlődésünk

Az AVS-Csoport Európában szorosan együttműködik nemzetközi és országos jelentőségű pénzügyi szervezetekkel és nagyvállalatokkal.
Ügyintézés határok nélkül

Tisztelt Üzleti Partnerünk,
Ügyfelünk!

Az AVS-Csoport 1983 óta tevékenykedik Európa-szerte a kontrolling, a kockázat megelőzés és a követelésmenedzsment területének szolgáltatójaként. Kiterjedt leányvállalati hálózatunk révén sikeresen működünk együtt Európa nagy bankjaival, szinte az összes osztrák bankkal és lízingtársasággal, valamint a legkülönbözőbb ágazatok vállalataival.

A gazdaság minden területén egyre több vállalat tartja fontosnak a tapasztalt és megbízható szolgáltatóval való együttműködést, aminek során a széleskörű és átfogó szolgáltatási paletta egyre nagyobb jelentőséget kap. Ezen trendet követve kínál az AVS-Csoport különös potenciált, mely által komoly és professzionális támogatás áll az Ön rendelkezésére kockázat- és követeléskezelésében.

Szolgáltatásainkat minden esetben az Ön vállalatának egyéni igényeihez igazítjuk. A következő oldalakon az AVS-Csoportot, mint az Ön hozzáértő és rugalmas partnerét mutatjuk be, hazai és nemzetközi színtéren egyaránt.

Szánjon ránk 10 percet az idejéből - „Biztos kézben tartjuk“.

Robert Sepp
Az AVS-Csoport alapítója és ügyvezetője